Wij zijn gestopt! De website blijft voorlopig online, maar de webshop is gesloten. Bedankt voor uw begrip!

Duurzame Kleding Voor Organisaties

Jouw Team in een Duurzame Peponi Outfit?

Heb jij een restaurant, hotel of andere duurzaam-georiënteerde organisatie? Hoe gaaf zou het dan wel niet zijn als je team in een matchende duurzame outfit zou werken?! Naast dat wij aan particulieren verkopen, bieden wij ook de optie om onze collectie als bedrijf of vereniging te bestellen. Voor grotere orders kunnen we zelfs speciale kleuren en maten aanbieden, of zouden we jouw logo erop kunnen zetten. Op deze manier past jouw team’s outfit perfect bij de normen en waarden van jouw bedrijf!

Neem een kijkje op onze webshop, en als je iets ziet wat je interessant vindt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Geef jouw organisatie nu die extra boost met een officiële duurzame outfit!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe groter jouw bestelling, des te groter de korting. We zijn flexibel en kunnen in overleg voor personalisaties zorgen, zoals speciale kleuren, speciale maten, het plaatsen van jouw bedrijfslogo, etc. Neem contact met ons op, en we maken vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor je!

Ethische Werkwijze

Made In Holland

Onze gehele collectie is gemaakt in Holland. Zo weten we zeker dat al onze kleding voldoet aan hoge ethische en kwalitatieve standaarden. Onze leverancier is het laatste bedrijf dat 100% van haar productie in Nederland heeft. Dit familiebedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van kleding, en weten daarom alles over stoffen, slim ontwerpen, het maken van verschillende maten, en nog veel meer. Daarom is onze kleding niet alleen heel duurzam, maar ook ethisch verantwoord, lokaal geproduceerd, en van hoge kwaliteit.

Voorraad en Verzending

Aangezien het overgrote deel van onze productieketen in ons eigen favoriete kikkerlandje plaatsvindt, kunnen wij snel schakelen met onze voorraad. We starten altijd met kleine hoeveelheden als we een nieuwe collectie lanceren, zodat we overproductie kunnen voorkomen en ons snel kunnen aanpassen aan onze klanten. We kunnen natuurlijk altijd snel meer bestellen als een bepaald item erg populair is! Als je in Nederland besteld wordt je kleding gratis bezorgd, en wordt dezelfde dag nog verzonden. Al onze verzendingen worden met tracking verstuurd, zodat je altijd weet waar je bestelling is.

Een eerlijke prijs

Duurzame kleding moet voor iedereen te betalen zijn. Daarom doen we hard ons best om onze prijzen eerlijk te houden; zowel voor degene die het maakt, als voor degene die het koopt. Zo kunnen we iedereen die aan onze collectie werkt een goed salaris garanderen, terwijl we onze items ook toegankelijk maken voor diegene die geen duizenden euro’s wil of kan uitgeven. We houden daarom de marge zo laag mogelijk: we berekenen onze prijzen door de productiekosten op te tellen bij de verzendkosten, het onderhouden van de voorraad, marketing, administratie en salarissen.