Wij zijn gestopt! De website blijft voorlopig online, maar de webshop is gesloten. Bedankt voor uw begrip!

Verzending & Retour

Verzending

We verzenden onze orders een aantal keer per week. Bestellingen die in het weekend gemaakt zijn verzenden we direct op maandag! We maken altijd gebruik van een betrouwbare transportpartner met trackingoptie, zodat jouw bestelling nooit uit het oog verloren wordt. In Nederland wordt jouw bestelling GRATIS verzonden!

Retourbeleid

Wil je graag jouw bestelling terugsturen? Geen probleem! We accepteren retourzendingen tot 21 dagen nadat je je order hebt ontvangen, op voorwaarde dat de kleding niet gedragen is, geen vlekken of beschadigingen heeft, of om welke andere reden dan ook niet meer verkocht kan worden. We moeten natuurlijk nog wel een gelukkige nieuwe eigenaar kunnen vinden!

Volg de hieronder beschreven stappen om jouw bestelling succesvol retour te sturen:

1. Download het retourformulier, en print deze uit.

2. Vul het retourformulier volledig in, en geef aan waarom je je bestelling graag retour wilt sturen. Dit helpt ons om onze collectie en service te verbeteren!

3. Stop het retourformulier bij de bestelling in een goed afgesloten verpakking; het liefst de doos waar de items in verstuurd waren.

4.  Maak een verzendlabel aan bij PostNL   (Zie ook: hoe verstuur ik een pakket met PostNL?) . Geef op als ontvanger:

– Voornaam: Peponi

– Achternaam: Fashion

– Postcode: 3353 HB

– Huisnummer: 9

(Volledig adres: Buitenhof 9, 3353HB in Papendrecht)

Belangrijk: Stuur de ontvanger een email: Ja, naar info@peponifashion.com

– Omschrijving: Jouw ordernummer (te vinden in de bestelbevestiging-mail)

Let op: bij grotere pakketten is het mogelijk om deze te laten bezorgen op een PostNL locatie. Dit raden wij aan om te doen, omdat pakketten dan sneller kunnen worden verwerkt (Zowel door PostNL als door ons). Als je op het PostNL scherm een afhaalpunt optie ziet, stuur het pakket dan naar:

Primera Polder Papendrecht B.V. Meentpassage 20, 3353 HH Papendrecht

4. Vul je eigen gegevens in op het scherm, en print dan het label uit, plak het op de doos en breng het naar een PostNL punt. Heb je geen printer? Geen probleem: PostNL kan het label voor je uitprinten op het afhaalpunt. Wij krijgen automatisch een melding van jouw retour via PostNL zodra deze is verzonden.

5. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen en gecontroleerd of de kleding in goede staat is, storten we het aankoopbedrag van de teruggestuurde items binnen 30 dagen terug.

Neem contact met ons op:

12 + 3 =